Bæredygtig og bevidst kreativitet

starter indefra

Solid erfaring med ældgamle visdomstraditioner; meditation og energiarbejde, gør mig i stand til at vejlede dig i at blive en bevidst skaber.

Som kreativ iværksætter og designer er det gået hen og blevet en af ​​mine største passioner i livet, at implementere en spirituel og bevidst tilgang til, hvordan jeg skaber og manifesterer i livet.

Jeg føler det er mit kald at inspirere andre til det samme.

Skaber du dit liv og din virksomhed bevidst eller på Default setting?

Når du lærer at arbejde bevidst med energi, vil du opleve forøget velvære og mere synkronicitet. Du træder ud af overlevelsestilstand og begynder at leve et mere dybtfølt og meningsfuldt liv.

Det er simpelt; når du taler fra din inderste kerne essens, hvor ingen andre taler som dig, opstår der magi og transformation.

BEVIDST DESIGN

Designsamarbejder og projekter Emilie deltager i, resonerer altid med hendes værdier omkring bæredygtighed, medfølelse og etik.

Hendes æstetiske sans er dybt funderet i hendes kærlighed til det enkle og tidløse. Værdier, der påvirkede hende, i en opvækst omgivet af nogle af Danmarks største kunstnere, arkitekter og designere.

Hendes farfar, møbelarkitekt Børge Mogensen, skabte klassiske og enkle møbler efter Anden Verdenskrig og blev kendt for sit demokratiske design.

Emilie bestræber sig på at omsætte dette til moderne og bevidst bæredygtighed.

Bevidsthed / Meditation

Skab forandring indefra

Hvorfor kultivere en spirituel og bevidst tilgang til livet, i kreative projekter og i forretning? Fordi at når vores kreativitet kommer til udtryk fra et originalt og unikt sted indeni, opnås mål hurtigere, vi udvider vores grænser og ser resultater, vi hidtil ikke troede var mulige. Hvis du ønsker, at der skal ske et kvantespring i dit liv og din karriere, skal du lære at holde rum for uvant energi.

Med andre ord, at skabe med så meget bevidsthed, at du bogstaveligt talt ændrer dig indefra i processen.

Om Emilie
Bevidsthed
Pierrot la Lune
By Mogensen
Børge Mogensen Consious
Pierrot la Lune

Beklager, vi kunne ikke finde nogen indlæg. Prøv venligst en anden søgning.

BLOG

Tanker, visioner og ord om, hvordan man kan skabe forandring i sig selv og sin virksomhed, ved at skabe forandring i sit indre.

Udtalelser

om Emilie og hendes arbejde
Scroll til toppen
Tilmeld dig for nyheder

Velkommen!!

Vil du have få, men inspirerende mails, så meld dig ind i det bevidste fællesskab – Med venlig hilsen Emilie

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af ​​cookies.