conscious co-creation

mentor arbejde

Vi arbejder og samskaber i et åbent, kærligt og autentisk miljø, hvor vi bruger forskellige værktøjer og teknikker til at transformere energiblokeringer og begrænsende overbevisninger. 

Når du begynder at opleve dit liv og din virksomhed som et sted, hvor du virkelig kan forvandle dig selv, driver det dig mod at tage dine drømme til steder, du kun har drømt om i stilhed.

Jeg er her ikke for at fortælle dig, hvad du skal gøre, eller hvilke beslutninger du skal tage. Jeg er her for at facilitere din indre selv-opdagelse, så du kan skabe forandring indefra ud og blive en bevidst skaber i alle livets aspekter. 

Quantum Healing

regression terapi

Opdag mysterierne bag dit sande livs formål med Quantum Healing Hypnose terapi  

En transformerende  rejse i din underbevidsthed, giver dig mulighed for at opdage, at nøglen til al healing og alle svar, kan findes indenfor .

En kraftfuld måde at få adgang til dit indre felt af ubegrænset potentiale og til arkiverne for din sjæls formål.

En session kan ofte transformere dybe blokeringer og begrænsende overbevisninger, hvis du er modig nok til at stille de virkelig dybe spørgsmål. 

Meditation

Fra mig til vi bevidsthed

Hvis du ønsker at lære at arbejde med energi, for at skabe mere bevidst, øge følelsesmæssig intelligens og bevidsthed  – er meditation uden sammenligning det mest effektive værktøj at øve og mestre 

28 års daglig meditationspraksis, adskillige år bosat i Indien og 7 år som træner, giver mig solid erfaring i denne livsforvandlende visdomspraksis.

Jeg vejleder enkeltpersoner, organisationer og virksomheder i at integrere meditation i det moderne liv, forretning og iværksætteri

Scroll til toppen
Tilmeld dig for nyheder

Velkommen!!

Vil du have få, men inspirerende mails, så meld dig ind i det bevidste fællesskab – Med venlig hilsen Emilie

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af ​​cookies.