Meditation

Udtalelser

om Emilie og hendes arbejde

Meditation betyder at “blive fortrolig med”, og når vi mediterer plejer vi vores medfødte evne, til at forbinde os med vores følelser i stedet for til vores tanker. Gennem vores krop og energikrop lander vi i nuet og giver slip på kontrollen.

Hvis du ønsker at ændre ting i din personlighed, skabe nye veje i dit liv, er meditation et glimrende værktøj at bruge, for når sindet og hjertet er i balance, er vi i stand til at bevare fokus på vores formål, uden at falde ned i gamle traumer og begrænsende overbevisninger.

Sjælen har adgang til ubegrænsede mængder af potentiale og intelligens, og vi bliver frie, når vi tillader denne intelligens at guide os igennem livet og svære valg.

Jeg vejleder enkeltpersoner, organisationer og virksomheder, i hvordan man implementerer denne smukke visdoms-praksis i det moderne liv og de bæredygtige forretninger, vi alle forhåbentlig ønsker at skabe.

Når vi lukker øjnene, opdager vi ofte, at glemte og ukendte dele af os selv vågner op. Det er en af ​​mine største passioner i livet, at inspirere andre til at have disse dybfølte indre møder, med deres sande væsen.

Vi kan have en dyb esoterisk tilgang til meditation, og jeg elsker disse sessioner, som den nørd jeg er. Men jeg sætter også stor pris på en mere simpel måde, hvor vi bruger meditation, som et værktøj i en travl hverdag, til at tjekke ind hos os selv.

Jeg ser frem til at være din mentor og til at meditere med dig og dit community.

Ring til mig, hvis du er interesseret i at høre hvordan meditation, passer ind i lige præcis dit liv, dit iværksætteri eller i dit community.

Scroll til toppen
Tilmeld dig for nyheder

Velkommen!!

Vil du have få, men inspirerende mails, så meld dig ind i det bevidste fællesskab – Med venlig hilsen Emilie

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af ​​cookies.