Om Emilie

Creative Direction og design møder bæredygtighed, bevidsthed og co-creation

Som barnebarn af den verdensberømte møbelarkitekt Børge Mogensen er Emilie danskfødt med design og æstetik i sit DNA.

Udover at være designer har hun en Master grad fra New York Universitet i “Conscious business and entrepreneurship”

Hendes mission er at styrke enhed, medfølelse og hjertecentreret iværksætteri i moderne menneskers liv og projekter.

Hun bestræber sig på at bygge bro mellem ældgamle visdomstraditioner og bæredygtigt iværksætteri.

Emilie har ofte følt hun befandt sig i skæringspunktet mellem to retninger i sit liv. Den ene handlede om hendes arv i en designfamilie, med en dyb kærlighed og stort talent for tekstildesign, kunsthåndværk og æstetik

Den anden, om hendes medfødte passion og nysgerrighed inden for bevidsthed, menneskelig potentiale og spiritualitet. Næsten 3 årtiers daglig meditation, adskillige år bosat i Indien tæt på spirituelle lærere og tonsvis af bøger og kurser om spirituelle emner, giver hende en solid erfaring og forståelse for emner relateret til menneskeligt potentiale, selvudvikling og bevidst livsstil. 

Hun føler dog stor ydmyghed omkring at det kun er når vi giver plads til det nuværende øjeblik, at vi kan opdage vores sande væsen.

På den ene side er hun en stærk autodidakt “street achiever”, god til at netværke og skubbe grænser.

På den anden side er hun en intuitiv søgende sjæl, som forlod gymnasiet for at tage til Indien og meditere med spirituelle mestre.

Til tider fik disse to verdener, der tilsyneladende var langt fra hinanden, ofte Emilie til at føle sig forvirret mellem et intenst drive som kreativ iværksætter og et mere sårbart og indadvendt behov for at søge og udforske sit indre.

Gennem årene er det blevet klart for Emilie, at hendes sande indre kald i virkeligheden handler om at lade disse to veje samskabe og blive ét.

Emilie føler sig kaldet til at inspirere andre i at implementere visdomstraditioner i moderne liv og dermed blive mere bevidste i deres skabelser.
Måske endda tage skridtet videre, og gøre det til et formål i sig selv, at forandre sig selv og sin virksomhed indefra ud.

Hendes sande mål er at blive et bedre menneske, mens hun nyder at samskabe sammen med fantastiske mennesker for at gøre verden til et bedre sted.

Emilie er overbevist om, at når vi bevidst og ansvarligt designer vores indre skæbne, er der større sandsynlighed for, at vi deltager i at skabe en mere medfølende verden for fremtidige generationer.

Hun har lært at lytte til sin sjæls stemme og er drevet indefra til at inspirere andre til at gøre det samme

Et af hendes yndlings citater:

"den sande mening med livet er at plante træer, vi aldrig vil komme til at nyde skyggen fra"

Scroll til toppen
Tilmeld dig for nyheder

Velkommen!!

Vil du have få, men inspirerende mails, så meld dig ind i det bevidste fællesskab – Med venlig hilsen Emilie

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af ​​cookies.