QUANTUM HEALING HYPNOSE TERAPI

regression terapi

Udtalelser

om Emilie og hendes arbejde
QHHT (Kvante Healing Hypnose Teknik) er en fantastisk rejse i din underbevidsthed og en dynamisk måde at opdage, at nøglen til al healing og alle svar kan findes indeni. Du kan se det som en rejse i dit indre felt af ubegrænset potentiale, der hvor den aller fineste og letteste bevidsthed bor. En måde at tappe ind i dit formål og dit højeste potentiale.

Når vi kommer i kontakt med os selv på dybere niveauer, er det muligt at transformere energiblokeringer og dysfunktionelle mønstre, som forhindrer os i at ekspandere energi til sit fulde potentiale.
Regression betyder at gå tilbage I QHHT arbejder vi med relevante tidligere liv, barndomserfaringer eller andre relevante ting, som kroppen har på lager.
Udover at finde relevante svar fra fortiden, kan vi opleve dyb healing og forståelse gennem kontakt til ens højere selv. En anden form for intelligens, der rækker langt udover vores jordiske intelligens.
De oplevelser din underbevidsthed vælger at vise dig, planlægges nøjagtigt af dit Højere Selv.
Du vil komme i kontakt med præcis det, du har brug for i det givne øjeblik i dit liv, for at tage det næste skridt ind i en mere oplyst og bevidst udgave af dig selv.
Du vil kun få fprbindelse til noget, du er i stand til at håndtere følelsesmæssigt og mentalt. Ting, der rummer et dybt transformativt potentiale for dig.

QHHT er skabt af Dolores Cannon, der har bidraget enormt til forståelsen omkring spiritualitet og bevidsthed. Hun arbejdede mere end 50 år med Quantum Healing Hypnose og har skrevet flere bøger om emnet.

Hendes arbejde er spredt over hele verden, og hun er kendt for at være en pioner inden for regressionsterapi.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Scroll til toppen
Tilmeld dig for nyheder

Velkommen!!

Vil du have få, men inspirerende mails, så meld dig ind i det bevidste fællesskab – Med venlig hilsen Emilie

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af ​​cookies.